Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На весні дебютує нова Toyota C-HR GR Sport

Вже зовсім скоро японці почнуть приймати замовлення на заряджений компактний кроссовер на ім҆ я C-HR GR Sport, який складе конкуренцію таким моделям як SEAT Ateca FR Sport та Ford Kuga ST-Line. Спортивний C-HR GR Sport трохи меньший за габаритами ніж європейські колеги, але враховуючи вартість базової версії японця, вони привертатимуть увагу потенційних клієнтів майже однаково. На відміну від звичайного кроссовера, спортивна модифікація матиме серйозні технічні відмінності, насамперед у налаштуванні підвіски та амортизаторів.

Початкова версія Toyota C-HR GR Sport оснащена 1,8-літровим бензиновим двигуном, який розвиває 120 к.с. Можливо для декого цього буде замало, тому японці також пропонують 2-літровий мотор на 180 к.с. Обидва агрегата передають крутний момент на передню вісь. Прайсова вартість молодшої модифікації C-HR GR Sport складає 36 тисяч євро, а топової близько 40 тисяч. Враховуючи досить високу вартість цікаво що виробник пропонує своїм клієнтам. По перше мова йде про фірмовий тюнінг від марки Gazoo, яка акредитована Toyota.

Найбільше змін в Toyota C-HR GR Sport ми побачили у зовнішності, яка має агресивний вигляд та дає зрозуміти про спортивні амбіції кроссовера. Автомобіль посаджений на оригинальні 19-дюймові легкосплавні колісні диски, а головна оптика має темно-тоновані лінзи світлодіодів. Також кузов кроссовера прикрашають затемнена радіаторна решітка, дифузор, чорний спойлер на даху та темні молдінги на рамках дверей. Зовнішній вигляд доповнено шильдиками GR Sport та контрастним дахом у чорному кольорі.

В салоні Toyota C-HR GR Sport нас зустрічає спортивне рульове колесо, фірмові накладки на педалі та шильдики GR Sport на спортивних сидіннях, підігрів сидінь та преміум стереосистема JBL. Матеріали оздоблення інтер҆ єру знаходяться на високому рівні, але в деяких місцям можна побачити економію.

В технічному плані заряджений кроссовер має інші налаштування підвіски, включаючи жорсткіші пружини та амортизатори, товстіші стійкі поперечної стійкості та перероблену систему рульового управління. Нажаль кроссоверу не вистачає повного приводу та більш потужного двигуна, але зовнішність та комфорт мають більше значення для основної маси клієнтів…

 

25.01.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На весні дебютує нова Toyota C-HR GR Sport

Політика конфіденційності